Total (incl. TVA)
Nu aveti produse in cos
Cum cumpar?
Finalizare Comanda

Despre noi

Distractie la maxim in timpul liber

Distractie in piscina

POVESTE ADEVARATA - VECINUL SI PISCINA

"Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma gandesc la..." vara torida si uscata, cand termometrele se topeau la soare, cand aerul uscat si fierbinte iti ardea plamanii, imi vine sa-i fac cinste vecinului meu, pana la pensie. De ce? Pai daca nu era el...

Intr-o astfel de zi, a acelei veri, stateam la umbra si respiram cu greutate, cand, peste gard, il vad pe vecinul meu, incurcat intre cutii, tevi si.... un material albastru urias, intins pe gazon. Ma ofer sa-i dau o mana de ajutor si dupa o ora si ceva, ne trezim amandoi in fata unei piscine supraterane, albastre montate pe cadru metalic, gata sa primeasca apa. Era piscina supraterana rotunda 457x107 cm. Ne uitam amandoi si nu stiam cum va fi.

Dupa o noapte, durata de umplere, inca o zi-doua de stat in soare, apa piscinei supraterane are o temperatura optima pentru scaldat. Am venit amandoi de la serviciu, ne-am echipat familiile si am intrat in piscina supraterana. Doamnelor si domnilor, nu pot sa va povestesc ce a urmat, pot doar sa va spun ca abia peste o ora am reusit sa iesim din piscina supraterana. Nu stiam care era mai entuziasmat: vecinul, ca avea o piscina supraterana, copiii, ca aveau cel mai frumos strand gratuit si deschis non-stop sau eu, ca mi-am propus sa incep o afacere cu piscine supraterane.

Si asa s-a nascut afacerea...

Ce incercam sa facem? Vrem sa oferim o alternativa de petrecere a timpului liber si de ce nu, chiar a locurilor de petrecere a concediilor. In ziua de azi, cand viata are un ritm si o viteza ametitoare, cand orele lucrate le depasesc categoric pe cele de odihna, putinele momente de relaxare din cursul saptamanii ori sfarsitul acesteia, petreceti-le in piscina supraterana.